De dagvoorzitter & spreker die het échte gesprek aangaat 

Op zoek naar een dagvoorzitter die niet alleen complexe onderwerpen begrijpelijk maakt, maar ook een ongeëvenaarde connectie heeft met jouw publiek? Als dagvoorzitter voer ik het gesprek met de zaal. Ik wil weten wat hen drijft, wat zij denken en vooral: wat zij gaan doen na de input van jullie bijeenkomst. Als spreker geef ik regelmatig interactieve lezingen rondom het thema rouw.

In gesprek met de zaal

Mijn focus op het bespreekbaar maken van onbesproken onderwerpen, gecombineerd met mijn compassievolle benadering, creëert een omgeving waarin elke stem wordt gehoord. Perfect voor het faciliteren van discussies en interacties in diverse groepen.

Inclusief en respectvol

Als doorgewinterde interim manager ben ik gewend aan dynamische situaties. Mijn stressbestendigheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat ik elke onverwachte wending met gratie en professionaliteit aanpak.

Stressbestendig en flexibel

Het belangrijkste is dat de zaal kan volgen wat er op het podium wordt gezegd. Een panel met politieke dieren of inwoners met microfoon angst: het vereist een andere aanpak en manier van modereren met oog voor details. 

Verhalenverteller

Benieuwd wat je van mij als spreker kan verwachten?

Als spreker vertel ik in verhalen, anekdotes en voorbeelden. Daar waar mogelijk stel ik vragen aan het publiek en blijf er alert op dat de zaal aangehaakt is en blijft. Nieuwsgierig? 

Bekijk hier de Brainwashtalk (NPO2)

Bekijk hier de Brainwashtalk

Welke onderwerpen behandel je als spreker?

In mijn lezingen over rouw komen diverse thema's aan bod, waaronder gebruiken rondom de dood wereldwijd, de angst voor de dood en de essentie van menselijke verbondenheid. Ik breng deze onderwerpen tot leven in verhalende vorm tijdens mijn presentaties en moedig het publiek aan om actief deel te nemen door vragen te stellen. Mijn doel is om informatie te delen en de aanwezigen te inspireren om naderhand onderling het gesprek voort te zetten.

Plan een kennismaking

Hoe verloopt de samenwerking als dagvoorzitter?

Vooraf plannen we een intakegesprek waarin jij aangeeft wat je zoekt in een dagvoorzitter, zoals een scherpe interviewer, het bieden van comfort aan het publiek en de gewenste inhoudelijke diepgang. Op basis van jouw wensen kan ik inschatten hoeveel voorbereidingstijd nodig is (gemiddeld twee werkdagen).

Plan een kennismaking

Werk je via een bureau?

Ja, ik werk samen met bureaus voor het boeken van optredens als spreker en dagvoorzitter. Scholen kunnen contact opnemen via de Schrijverscentrale, terwijl commerciële partijen contact kunnen leggen via ZijSpreekt.

Plan een kennismaking

verzenden

Zijn we een match?

Laten we kennismaken

Je kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten.

Dankjewel voor je aanvraag!